Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το σχολείο μας με το Ηπειρωτικό Ωδείο Τσακάλωφ. Η παιδική παράσταση-junior όπερα με τίτλο "Οι μικροί φυγάδες και το σπιτι στο δάσος" είχε ως θέμα την περιπέτεια τεσσάρων φίλων που εγκλωβίστηκαν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σκέψης τους κατάφεραν να διασωθούν. Η αίθουσα "Βασίλειος Πυρσινέλλας" γέμισε από μικρούς και μεγάλους φίλους οι οποίοι συμμετείχαν νοερά στην περιπέτεια των φίλων με τους ήχους της συμφωνικής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου και του Ηπειρωτικού Ωδείου Τσακάλωφ. Η χορωδία του σχολείου μας με συντονίστρια τη μουσικό μας Νίκη Ειρήνη Λαμπρίδη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία.

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.Καψάλης, ο αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Ιωαννιτών κ.Κολόκας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τσαμπαλάς, ο διάσημος σκηνοθέτης κ. Γκουαρακούκι, ο Διευθυντής του σχολείου κ.Νταλάκας και η Διευθύντρια του Ηπειρωτικού Ωδείου Τσακάλωφ κ.Ζέρβα. Στην αίθουσα παρευρίσκονταν πολλοί εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής και δημοτικής κοινότητας. 

 

{gallery}Ekdhlwsh_Mikroi_Fygades{/gallery}

Τα παιδιά του τμήματος Β1 κατασκεύασαν στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος HELMEPA , τον χάρτη της Ελλάδας. Χρησιμοποίησαν ανακυκλώσιμα υλικά όπως καπάκια μπουκαλιών για να αποδείξουν πως τίποτε δεν είναι άχρηστο και πως με λίγη φαντασία τα πάντα επαναχρησιμοποιούνται.

 

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ