ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Την Τρίτη 11-12 ή Τετάρτη 12-12(δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία) η ποδοσφαιρική ομάδα του    Σχολείου μας θα συμμετάσχει στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (9.00 π.μ.-εγκαταστάσεις Α.Ο.Γιάννενα)

2.Την Πέμπτη 13-12 οι μαθητές του τμήματος ΣΤ1 θα μεταβούν στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας  (τέρμα Δωδώνης) για να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

3.Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12.30 θα παραδοθεί η βαθμολογία των μαθητών για το Α τρίμηνο. Οι μαθητές θα μπορούν να αποχωρήσουν από το χώρο του Σχολείου μόνο με τη συνοδεία γονέα. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

4. Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Γυμναστήριο του Σχολείου χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση για τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α και Β τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

5. Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα προβολής του Σχολείου μας παιδαγωγική συνάντηση για γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς. Προσκεκλημένη θα είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων (Γνωστικό Αντικείμενο: Ειδική Παιδαγωγική Προβλημάτων Λόγου και Ομιλίας) κυρία Ελένη Μορφίδη. Η συνάντηση θα έχει θέμα: «Μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα ανάγνωσης».

6. Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 09.00. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Σας προσκαλούμε όλους! Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές θα αποχωρήσουν. Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

7. Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 το Σχολείο μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ιωαννίνων και το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Ιωαννίνων διοργανώνει στον πολιτιστικό πολυχώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών «Παλαιά Σφαγεία» ημερίδα με θέμα: «Σχολική Διαμεσολάβηση: ένας τρόπος επίλυσης διαφορών και συγκρούσεων». Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι οι παρακάτω:

Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Νέστωρ Κουράκης, Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Βάσω Αρτινοπούλου, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου
Νίκος Παναγιωτόπουλος, Καθηγητής Κοινωινολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης
Ελένη Σιάνου-Κύργιου, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Γιώργος Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Θεόδωρος Θάνος, Λέκτορας Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Φώτης Σπυρόπουλος, Δικηγόρος, Υποψ. Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών

Συντονίζουν
Στέφανος Σίντος, Πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών ΠΕ Ν. Ιωαννίνων
Χαράλαμπος Νταλάκας, Διευθυντής 5ου Δ. Σχ. Ιωαννίνων

        Θα συμμετέχουν και εκπαιδευμένοι μαθητές-διαμεσολαβητές της Ε τάξης του Σχολείου μας.

        Για την ώρα και τα θέματα των εισηγήσεων θα σας δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ