Στην πρώτη σελίδα του περιοδικού την HELMEPA "Τα γλαρόπουλα" (τεύχος Οκτ,Νοε, Δεκ) τοποθετήθηκε το παραμύθι που κατασκεύασαν οι μαθητές του τμήματος Β2 με τη βοήθεια της δασκάλας τους Αθανασίας Στάικου που σχετίζεται με την προστασία του περιβάλλοντος και αποτελούσε μία από τις δραστηριότητες του Οκτωβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι κάποιες από τις δραστηριότητες των μαθητών του Β2 είψαν συμπεριληφθεί και στο τεύχος του Ιουνίου. Το γεγονός αυτό απότελεί μια διάκριση για τους μαθητές καθώς οι δραστηριότητες του περιοδικού επιλέγονται ανάμεσα σε πάρα πολλές δραστηριότητες σχολείων απ'όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν πάνω από 4.000 μαθητές. Μπορείτε να δείτε το περιοδικό στην ηλεκτρονική δ/νση http://www.helmepajunior.gr/glaropoula.php. Συγχαρητήρια!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

5ο Δ.Σ.Ιωαννίνων-3ο Ανατολής  3-0

5ο Δ.Σ.Ιωαννίνων-27ο Δ.Σ.Ιωαννίνων  6-3

Συγχαρητήρια παιδιά! Συγχαρητήρια και στον κόουτς, γυμναστή μας, Κώστα Μήταρη!

Οι μαθητές του τμήματος ΣΤ1 επισκέφτηκαν την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Οι μαθητές των τμημάτων  με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών έφτιαξαν γλυκά για να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο τα φετινά Χριστούγεννα!

Published in ΜΑΘΗΤΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ