Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12.00-14.00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προβολής του Σχολείου μας επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν.Ιωαννίνων που διδάσκουν στην Α και Β Δημοτικού με τη Σχολική Σύμβουλο κυρία Μαργαρίτα-Νταίζη Δανιηλίδου.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσα προβολής του Σχολείου μας πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντησημε καλεσμένη την Ψυχοπαιδαγωγό, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Ιωαννίνων "Σχεδία"  κυρία Ερασμία Φείδη. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και μαθητές.

 

 

Την Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη)16-2-2012 η ομάδα μαγειρικής του Σχολείου μας, την οποία συντονίζει ο εκπαιδευτικός του Στ2 κ. Γιούργας παρουσίασε τα φαγητά της σε όλους τους μαθητές. Τα φαγητά ψήθηκαν σε κοντινό φούρνο της γειτονιάς μας και  δημιουργήθηκε μπουφές γι όλους-και για τους γονείς των μαθητών. Τον κύριο Γιούργα βοήθησαν οι δασκάλες Σοφία Σπυρίδωνος(Ε2), Έφη Γιαννούλη (Στ1), Δήμητρα Δρούτσα (Γ2), Παρασκευή Λώλη (Γ1) καθώς και η καθαρίστρια του Σχολείου κυρία Αλεξάνδρα Κυρίτση. Τα φαγητά έγιναν ανάρπαστα!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ